Monica Förster designer jubileumskolleksjon | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?


Monica Förster designer en jubileumskolleksjon for Beslag Design


Beslag Design feirer 50 år med en jubileumskolleksjon designet av prisbelønte Monica Förster, en av Sveriges ledende designere med stor internasjonal suksess. Jubilee er en serie med knotter og håndtak som er både klassisk og moderne, en feiring der fortid og fremtid veves sammen i et industrielt preg.

Formsans og nysgjerrighet
”Hvert prosjekt starter med en tanke. En idé som resulterer i et konseptuelt design. Først da fokuserer jeg på formen og detaljene. Vi kombinerer det intuitive og håndverksmessige med det tekniske. Jeg er hele tiden nysgjerrig på hvordan jeg kan bruke ulike materialer og skape nye kombinasjoner. ”
Monica Förster


Jubileum, vakrere med tiden


Jubileumssamlingen Jubilee har sitt utspring i en historisk setting, men avsenderen er sterkere og uttrykket sitt eget. Designet er en hyllest som lar fortid og fremtid løpe sammen og tolkes i produktene. Det industrielle preget er både klassisk og moderne.

Jubilee er tilgjengelig i ubehandlet messing og med matt sort finish. Både design og materiale varer i generasjoner. Ubehandlet messing er et ærlig, livlig og skiftende materiale. Den blir vakkert slitt og patinert jo mer den brukes.

Estetisk og funksjonell for ethvert rom.Viktige detaljer som skaper en vakker helhet


Å tenke langsiktig og skape bærekraftige og gode produkter er viktig. Jubilee er en fornyelse av et tradisjonelt beslag, men med et sterkere og mer karakteristisk formspråk.

Med lidenskap for detaljer i 50 år