Nå er vi i BIM-object | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Nå er vi i BIM-object

Aktuell

 / 2022-08-16

Nå er vi i BIM-object

Nå gjør vi det enklere for alle arkitekter å integrere håndtak, knotter, dørhåndtak og baderomstilbehør i sine prosjekter. Beslag Design er nå inne i BIM-objektdatabasen, som har flere millioner brukere. Flere av produktene våre er tilgjengelige for nedlasting i dag og vi jobber aktivt med å lage filer for hele sortimentet vårt.

Foto: mwinteriordesign.se

Vi tilbyr BIM-objekter for å hjelpe designere, arkitekter, ingeniører og regulatorer med å planlegge og visualisere sine prosjekter på en enkel og effektiv måte.

Hva er BIM?

BIM-objekt er et sted for arkitekter og andre rådgivere på forskriftsnivå hvor du kan finne produkter som er best egnet til det du planlegger å bygge. BIM forenkler planlegging fra idé til ferdig produkt

I et BIM-objekt samler vi all dokumentasjon om vårt produkt som c/c-mål, bredde, høyde, materialer og lenker. Og allerede på idéstadiet kan produktene våre ved hjelp av 3D-filer settes inn i tegningen, noe som gjør planlegging og visualisering mer effektiv. Informasjon om Byggevarevurderingen og SundaHus er også tilgjengelig på vurderte produkter i BIM.

Beslag Designs varer er tilgjengelig for nedlasting her.

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.