Nå er vi i BIM-object | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
Nå er vi i BIM-object

Aktuell

 / 2022-08-16

Nå er vi i BIM-object

Nå gjør vi det enklere for alle arkitekter og regulatorer å integrere håndtak, knotter, dørhåndtak og baderomstilbehør i sine prosjekter. Beslag Design er nå inne i BIM-objektdatabasen, som har flere millioner brukere. Flere av produktene våre er tilgjengelige for nedlasting i dag og vi jobber aktivt med å lage filer for hele sortimentet vårt.

Foto: mwinteriordesign.se

Vi tilbyr BIM-objekter for å hjelpe designere, arkitekter, ingeniører og regulatorer med å planlegge og visualisere sine prosjekter på en enkel og effektiv måte.

Hva er BIM?

BIM-objekt er et sted for arkitekter og andre rådgivere på forskriftsnivå hvor du kan finne produkter som er best egnet til det du planlegger å bygge. BIM forenkler planlegging fra idé til ferdig produkt

I et BIM-objekt samler vi all dokumentasjon om vårt produkt som c/c-mål, bredde, høyde, materialer og lenker. Og allerede på idéstadiet kan produktene våre ved hjelp av 3D-filer settes inn i tegningen, noe som gjør planlegging og visualisering mer effektiv. Informasjon om Byggevarevurderingen og SundaHus er også tilgjengelig på vurderte produkter i BIM.

Beslag Designs varer er tilgjengelig for nedlasting her.

Dela inlägget

Les mer

Nääs Fabriker - Vinrom

Nääs Fabriker - Vinrom

Noen mil utenfor Gøteborg ligger de gamle Nääs Fabriker. Nå har restauranten fått et stort kjølerom med plass til all vin og champagne man kan ønske seg. Snekkeren Niklas har laget et fantastisk vinrom med belysning fra oss i Beslag Design. Bli inspirert.