5 tips når du skal velge håndtak og knotter til kjøkkenet ditt | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?
5 tips når du skal velge håndtak og knotter til kjøkkenet ditt

Tips og veiledninger

 / 2023-02-15

5 tips når du skal velge håndtak og knotter til kjøkkenet ditt

Hvert kjøkken har sin egen karakter. La detaljene få plass og bli en del av opplevelsen. Sofistikert eller annerledes, tidløst eller moderne. Detaljer som myker opp eller strammer. Som stikker seg ut eller blender inn. Fine kontraster, hardt mot det myke. Tre, metall, skinn. Form, følelse, innovasjon. Håndtak og knotter gir kjøkkenet det lille ekstra. Bytt håndtak og du får et helt nytt kjøkken. Så enkelt, men det kan gjøre hele forskjellen

1. HÅNDTAK OG KNOTTER SOM MATCHER STILEN DIN
Liker du landlige og koselige kjøkken, nedstrippet og minimalistisk, retro, kafé eller kanskje mer industrielt? Kjøkkenet kan få et helt nytt uttrykk, avhengig av hvilke håndtak eller knotter du velger. Vi har over 1000 forskjellige modeller i vårt sortiment, og noe for enhver smak. Sjekk alle håndtakene våre.

Lærhåndtak som mykner og tilføre et levende element, skålhåndtak for de som liker det landlige, trehåndtak for de som vil ha den moderne og varme følelsen. Eller hvorfor ikke svart, som aldri blir feil? Fint å matche ton i ton eller for å synes. Børstet stål, forniklet og rustfritt stål for det tidløse, elegante eller kafé-inspirerte kjøkkenet. Et sikkert valg hvis du er usikker! Mulighetene er uendelige.

2. VELG GJERNE FORSKJELLIGE BESLAG PÅ SKAP OG FRONTER
Å blande knotter og håndtak, håndtak i forskjellige lengder eller å blande håndtak og knotter fra samme serie kan skape en helt unik følelse og stil.


Håndtak Helix / Knott Helix / Knott T Helix. Foto: mwinteriordesign.se
Håndtak Helix - Rustfri look /bilder/artiklar/liten/helix-Rostfritt_S.jpg?m=1655964936
Finnes i flere lengder
Antikke bronse /bilder/artiklar/liten/helix-antik-brons_S.jpg?m=1593525354
Matt svart /bilder/artiklar/liten/helix-mattsvart_S.jpg?m=1596610888
Messing /bilder/artiklar/liten/helix-massing_S.jpg?m=1596611544
Knott Helix - Rustfri look/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-rf_S.jpg?m=1679910632
Finnes i flere størrelser
/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-brons_S.jpg?m=1679910652
/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-massing_S.jpg?m=1679910641
/bilder/artiklar/liten/knopp-helix-svart_S.jpg?m=1679910647
Knott T Helix - Rustfri look/bilder/artiklar/liten/308573-11_S.jpg?m=1640073138
/bilder/artiklar/liten/308571-11_S.jpg?m=1620737466
/bilder/artiklar/liten/308572-11_S.jpg?m=1620738005
/bilder/artiklar/liten/308570-11_S.jpg?m=1620736148
Dørhåndtak Helix 200 - Rustfri look/bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-rostfri_S.jpg?m=1636707646
Antikk bronse /bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-brons_S.jpg?m=1637056865
Børstet messing /bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-massing_S.jpg?m=1664520897
Svart /bilder/artiklar/liten/dorrhandtag-helix-svart_S.jpg?m=16367069173. VURDER STØRRELSEN OG VEKTEN PÅ SKAPDØREN
Håndtakene skal passe til størrelsen på frontene, skuffene og skapene. Tunge fronter med stor overflate, for eksempel kjøleskap, fryser eller garderobedør, kan trenge et skikkelig langt håndtak. Vi har et bredt utvalg av lange håndtak som åpner store muligheter for innredning, uten å gå på kompromiss med design eller funksjonalitet.

4. PRØV Å SE DET STORE BILDET OG SKAP EN RØD TRÅD
Ha de andre rommene i tankene for å skape harmoni og et ensartet uttrykk i hele hjemmet. Håndtak på garderobedører, dørhåndtak på innerdører, dørstoppere, kroker i entreen. Beslag Design har flere serier som gjør det enkelt å matche og skape en gjennomtenkt helhet.


Lange håndtak Graf Big / Håndtak Helix / Knagg Graf. mwinteriordesign.se har tenkt på hele dette prosjektet og matchet detaljene i hvert rom.5. OPPDATER KJØKKENET MED NYE HÅNDTAK ELLER KNOTTER
Ønsker du ikke å pusse opp hele kjøkkenet? Bytt beslag, og du har fått et helt nytt kjøkken. Så enkelt, men det kan gjøre hele forskjellen. Alt du trenger å huske på er at de nye beslagene må passe i hullene til de gamle.

Beslag Design fanger opp trender og tendenser. Og har full oversikt over det aller nyeste, så vel som det klassiske og stilrene. Smakfulle detaljer til kjøkkenet som tåler bruk og varer i mange år. Detaljer som gjør helheten.


Dela inlägget

Les mer

Aveny veggoppbevaringen til kjøkken – nå i flere utførelser

Aveny veggoppbevaringen til kjøkken – nå i flere utførelser

For å skape en vakker helhet og matche detaljene på kjøkkenet, lanserer vi nå Aveny veggoppbevaring til kjøkken i to nye design; matt sort og børstet rustfritt. Med de to nye designene kan du nå matche detaljene på de fleste kjøkken. Aveny skaper orden blant kjøkkenredskapene og er en dekorativ detalj, lett tilgjengelig, i en enkel skandinavisk design. En tidløs detalj av robuste materialer, som varer. Velg vårt komplette sett, eller lag ditt eget system med forlengerstangen.
Baderomsinspirasjon – 6 detaljer som piffer opp badet

Baderomsinspirasjon – 6 detaljer som piffer opp badet

Badet er ett av de viktigste rommene i hjemmet og det er der vi tilbringer mye tid hver dag. Det er derfor viktig å ha et bad som føles trivelig og innbydende. Beslag Design guider deg til detaljene som hjelper deg å oppfylle baderomsdrømmen, eller for å piffe opp eksisterende bad med små enkle midler. Baderomsinteriør i form av knagger, såpedispenser og toalettpapirholder – små detaljer som løfter badet og gjør helheten komplett.