5 tips når du skal velge håndtak og knotter til kjøkkenet ditt | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
5 tips når du skal velge håndtak og knotter til kjøkkenet ditt

5 tips når du skal velge håndtak og knotter til kjøkkenet ditt

Hvert kjøkken har sin egen karakter. La detaljene få plass og bli en del av opplevelsen. Sofistikert eller annerledes, tidløst eller moderne. Detaljer som myker opp eller strammer. Som stikker seg ut eller blender inn. Fine kontraster, hardt mot det myke. Tre, metall, skinn. Form, følelse, innovasjon. Håndtak og knotter gir kjøkkenet det lille ekstra. Bytt håndtak og du får et helt nytt kjøkken. Så enkelt, men det kan gjøre hele forskjellen

1. HÅNDTAK OG KNOTTER SOM MATCHER STILEN DIN
Liker du landlige og koselige kjøkken, nedstrippet og minimalistisk, retro, kafé eller kanskje mer industrielt? Kjøkkenet kan få et helt nytt uttrykk, avhengig av hvilke håndtak eller knotter du velger. Vi har over 1000 forskjellige modeller i vårt sortiment, og noe for enhver smak. Sjekk alle håndtakene våre.

Lærhåndtak som mykner og tilføre et levende element, skålhåndtak for de som liker det landlige, trehåndtak for de som vil ha den moderne og varme følelsen. Eller hvorfor ikke svart, som aldri blir feil? Fint å matche ton i ton eller for å synes. Børstet stål, forniklet og rustfritt stål for det tidløse, elegante eller kafé-inspirerte kjøkkenet. Et sikkert valg hvis du er usikker! Mulighetene er uendelige.

2. VELG GJERNE FORSKJELLIGE BESLAG PÅ SKAP OG FRONTER
Å blande knotter og håndtak, håndtak i forskjellige lengder eller å blande håndtak og knotter fra samme serie kan skape en helt unik følelse og stil.


Håndtak Helix / Knott Helix / Knott T Helix. Foto: mwinteriordesign.se3. VURDER STØRRELSEN OG VEKTEN PÅ SKAPDØREN
Håndtakene skal passe til størrelsen på frontene, skuffene og skapene. Tunge fronter med stor overflate, for eksempel kjøleskap, fryser eller garderobedør, kan trenge et skikkelig langt håndtak. Vi har et bredt utvalg av lange håndtak som åpner store muligheter for innredning, uten å gå på kompromiss med design eller funksjonalitet.

4. PRØV Å SE DET STORE BILDET OG SKAP EN RØD TRÅD
Ha de andre rommene i tankene for å skape harmoni og et ensartet uttrykk i hele hjemmet. Håndtak på garderobedører, dørhåndtak på innerdører, dørstoppere, kroker i entreen. Beslag Design har flere serier som gjør det enkelt å matche og skape en gjennomtenkt helhet.


Lange håndtak Graf Big / Håndtak Helix / Knagg Graf. mwinteriordesign.se har tenkt på hele dette prosjektet og matchet detaljene i hvert rom.5. OPPDATER KJØKKENET MED NYE HÅNDTAK ELLER KNOTTER
Ønsker du ikke å pusse opp hele kjøkkenet? Bytt beslag, og du har fått et helt nytt kjøkken. Så enkelt, men det kan gjøre hele forskjellen. Alt du trenger å huske på er at de nye beslagene må passe i hullene til de gamle.

Beslag Design fanger opp trender og tendenser. Og har full oversikt over det aller nyeste, så vel som det klassiske og stilrene. Smakfulle detaljer til kjøkkenet som tåler bruk og varer i mange år. Detaljer som gjør helheten.


Dela inlägget

Les mer

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Steg-for-steg-guide: Garderoblys som gjør en forskjell

Josefine, en av Beslag Designs tidligere ambassadører, belyser hvor viktig det er å tenke fremover når man planlegger sitt hjem. Ved å plassere stikkontakter på strategiske steder allerede når de skisserte husets plantegning, kunne hun senere enkelt installere LED-belysning i garderobene – en detalj som gjorde en enorm forskjell i et område som ellers er skjult fra dagslys.