Profilhåndtak Edge Filigree - 60mm - Rustfri look | Håndtak
Logg inn
Glemt passord?
Profilhåndtak Edge Filigree - 60mm - Rustfri look i gruppen Sortiment / Håndtak / Profilhåndtak hos Beslag Design i Båstad Aktiebolag (304190-11)
Profilhåndtak Edge Filigree - 60mm - Rustfri look
Profilhåndtak Edge Filigree - 60mm - Rustfri look

Profilhåndtak Edge Filigree - 60mm - Rustfri look

304190-11
Edge Filigree fra Furnipart vant den tyske designprisen 2018. Bak designet med myke former i et lekent mønster står skaperen Rikke Frost.

Profilhåndtak skal festes med treskruer. Forbor for å unngå sprekker i enkelte materialer og for at skruen ikke skal risikere å skyve materialet fremover for å lage en utbuling foran på skuffen/skapfronten.
 
Finn forhandlere Produktet kan kjøpes gjennom utvalgte forhandlere.
 • Spesifikasjoner
 • Artikkel lengde: 60 mm
  Artikkelbredde: 1,5 mm
  Artikkeldybde: 45 mm
  Artikkelhøyde: 21 mm
  C/C-dimensjoner: 20 mm
  Farger/overflate: Rustfri look
  Sunda Hus ID: "Bedömning"A (34QAG7J3KW)
 • Produktark
 • Monteringsanvisning

 • Profilhåndtaket festes på innsiden av døren eller skuffen med medfølgende skruer. Forbor gjerne før du monterer håndtaket, og sørg for at hullene ikke går gjennom døren.

  Ved installasjon av profilhåndtak på skapdører der det er flere skuffer plassert oppå hverandre, er det viktig å sikre at skuffene kan åpnes uten å kollidere med håndtaket. For å oppnå dette bør du plassere håndtaket i en høyde som gjør at det ikke hindrer åpningen av skuffene. Det kan være en god idé å først måle avstanden mellom skuffene og deretter plassere håndtaket i en høyde som er tilstrekkelig høy slik at det er god plass til å åpne skuffene uten at de berører håndtaket.

Blogg

There are currently no blogs connected to this article.