Detaljer som gjør det hele | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?

Posts tagged with "Pleieinstruksjoner"

Her forteller vi deg om trender, besøker vakre hjem og forteller deg alt om nyhetene våre.
Vi er så stolte av å vise frem markedets mest allsidige sortiment og nesten uendelige muligheter for en fornyet stil.
Baderomstilbehør med 3M-teip

Baderomstilbehør med 3M-teip

Her finner du all informasjon du trenger for å sikre riktig montering og optimal vedlikehold av våre selvklebende baderomstilbehør. For at det selvklebende produktet skal få godt feste, er det viktig at du følger trinnene nedenfor.
Les mer
Read more
Pleieråd for våre beslag

Pleieråd for våre beslag

Her forteller vi deg hvordan du kan ta vare på håndtakene og knottene dine på best mulig måte. Beslag Design sine produkter finnes i mange forskjellige materialer og design, men de trenger stort sett ingen avansert rengjøring. De rengjøres enkelt ved å tørke av med en ren, lett fuktig klut.
Les mer
Read more
Pleieinstruksjoner for lær

Pleieinstruksjoner for lær

Mange av håndtakene våre er innpakket eller pakket med naturlig garvet og miljøvennlig lær fra Tärnsjö Tannery. Med riktig design, materialer av høyeste kvalitet og lite vedlikehold får du et produkt som varer veldig lenge og er patinert med verdighet. Lær er et vakkert materiale som gir et varmt og naturlig element til hjemmet ditt eller prosjektet ditt, men det er også et levende materiale som må vedlikeholdes. Her finner du våre generelle pleieinstruksjoner for lær.
Les mer
Read more
Hvordan rengjøre produkter i rustfritt stål

Hvordan rengjøre produkter i rustfritt stål

Beslag Design har et stort utvalg av rustfrie stålprodukter. Utvalget inkluderer håndtak, knotter, kroker og baderomsutstyr laget av rustfritt stål. Når bare det beste er bra nok, er det rustfritt stålprodukter som er veldig motstandsdyktige mot flekker, rust og korrosjon du bør ha. Men rustfritt stål kan ruste hvis det ikke behandles riktig. Her kan du lese hvordan du rengjør rustfrie stålprodukter på den beste måten.
Les mer
Read more