Logg inn

Glemt passord?
2021 Katalogen for håndtak og knotter er her

Nyheter

 / 2020-11-25

2021 Katalogen for håndtak og knotter er her

2021-katalogen inneholder mange nyheter og inspirasjon fra kunder, Instagram-samarbeid og forhandlere.


Nyhetene er blandet med flere klassiske bestselgere som er videreutviklet med nye størrelser og utførelser. 

–Vi er nok en gang stolte over å vise frem markedets mest allsidige sortiment, sier Hans Bergström, produktsjef i Beslag Design.

Ta en titt på den nye katalogen »

Dela inlägget

Les mer

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

Oppsummering av 2020 - våre høydepunkter og nyheter

2020 har vært et spesielt år for hele verden i anledning Korona. Heldigvis har vi i Beslag Design ikke blitt påvirket negativt, vi har fortsatt å kunne levere et innovativt og etterspurt utvalg av beslag og interiørdetaljer. Det er nå på tide å runde av 2020 og se tilbake på noen av våre høydepunkter fra året som har gått.
Alle årets nyheter fra 2020

Alle årets nyheter fra 2020

Vi ønsker å være førstevalget for håndtak, knotter, oppbevaring, tilbehør og belysning til alle rom. Til hjemmet, butikk, kontor, restaurant og hotell. Derfor tror vi det er viktig at vi kontinuerlig lanserer nyheter gjennom hele året. I løpet av 2020 har Beslag Design lansert mer enn 50 nye produkter og serier. For at du ikke skal gå glipp av noen av årets nyheter, har vi satt opp en liste med alle nyhetene fra 2020 her.