Den populære Graf-serien vokser! | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Den populære Graf-serien vokser!

Aktuell

 / 2020-05-12

Den populære Graf-serien vokser!

Beslag Designs vellykkede serie Graf vokser, ikke bare i den forstand at sortimentet blir større, men knottene og håndtakene i serien vil til og med vokse og få utvidede dimensjoner. Det er her Graf Big er her! Knotten lanseres i en stor versjon med en diameter på 38 mm og 50 mm. De nye håndtakene i Graf Big har også en større diameter på 14 mm som gir et sterkere grep, perfekt for dører og skap med store dimensjoner.Graf er en tøff serie innen industriell design med en grepvennlig struktur. Serien består allerede av Graf Mini, som består av håndtak i tre forskjellige lengder, hvorav den lengste ble lansert i fjor og er hele 1200 mm. Graf Mini består også av en knott på 10 mm i diameter og en deilig T-knott. Hit-serien er nå supplert med Graf Big.

Nå er Graf Big her!
Røff omgivelsene med et par av disse håndtakene eller knottene med en utvidet og sterkere radius. Graf Big lanseres, akkurat som andre produkter i serien, i versjonene svart, rustfritt utseende og messing. Perfekt for dører, skap og møbler - i soverom, bad og kjøkken. Passer både for ditt eget hjem og det offentlige miljøet.

Den lette overflaten gjør håndtakene og knottene ekstra nydelige å gripe. Dette betyr at Graf derfor skaper en optimal kombinasjon mellom det praktiske og det estetiske. I dag tar vi alle stadig mer bevisste valg når vi lager hjemmene og kontorene våre. Vi skal først og fremst føle oss komfortable og føle at hjemmet har det avslappende miljøet vi så sårt trenger i dagens samfunn. Det skal ikke bare være estetisk og personlig, men også inkludere praktiske og funksjonelle løsninger slik at vår eksistens er så behagelig som mulig.

- De lange håndtakene er kommet for å bli, og vi er veldig stolte av å utfylle serien med disse kraftigere håndtakene. Den utvidede radiusen gjør at de føler seg enda mer majestetiske, og de skiller seg virkelig ut og viser personligheten i rommet, sier Hans Bergström, produktsjef i Beslag Design.

Følgende produkter er inkludert i Graf Big:
Knott Graf Big 38 mm
Knott Graf Big 50 mm
Håndtak Graf Big 192
Håndtak Graf Big 320
Håndtak Graf Big 1168

Graf Big er tilgjengelig i følgende design:
Rustfri look, svart och messing.

Knott Graf Big - Messing/bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-massing_S.jpg?m=1593436282
Matt svart /bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-mattsvart_S.jpg?m=1593436477
Rustfri look /bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593436525
0
Knott Graf Big - Rustfri look/bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593436525
Messing /bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-massing_S.jpg?m=1593436282
Matt svart /bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-mattsvart_S.jpg?m=1593436477
0
Håndtak Graf Big - Messing/bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-massing_S.jpg?m=1593596120
Matt svart /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-svart_S.jpg?m=1593603141
Rustfri look /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593603655
0
Håndtag Graf Big - Rustfri look/bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593603655
Messing /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-massing_S.jpg?m=1593596120
Matt svart /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-svart_S.jpg?m=1593603141
0
Håndtak Graf Big - Matt sort/bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-svart_S.jpg?m=1593603141
Messing /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-massing_S.jpg?m=1593596120
Rustfri look /bilder/artiklar/liten/htg-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593603655
0
Knott Graf Big - Matt sort/bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-mattsvart_S.jpg?m=1593436477
Messing /bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-massing_S.jpg?m=1593436282
Rustfri look /bilder/artiklar/liten/knopp-graf-big-rostfri_S.jpg?m=1593436525
0

Dela inlägget

Les mer

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Konfigurer Nexus i 5 enkle trinn

Oppdag Beslag Designs nyeste innovasjon: LED-profil Nexus! Skap din unike belysningsopplevelse for lineære installasjoner på bare 5 enkle trinn. Enten du foretrekker infellt installasjon eller overflatemontert, tilbyr Nexus fleksibilitet, stil og funksjonalitet for alle dine belysningsbehov. Vi guider deg trinn for trinn.
Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

Skap stemningsfull belysning med Flexy LED AT6 – @idismartensson guider

I arkitektur og interiørdesign spiller belysning en sentral rolle, ikke bare for funksjon men også for estetikk. Gjennom veloverveide belysningsvalg kan man løfte et rom og fremheve dets beste egenskaper. En diskret, men effektfull løsning, som en LED-stripe, kan på en elegant måte endre et miljøs karakter. Her guider Beslag Designs ambassadør Ida oss når hun skaper en stemningsfull følelse i stuen med LED-stripe Flexy LED AT6.