Om oss - vi brenner for interiørdesign og detaljer | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?

Om Beslag Design

Hos Beslag Design brenner vi for interiørdesign og detaljer. Vårt forretningskonsept er enkelt – å utvikle og markedsføre et innovativt og etterspurt utvalg av innredning og interiørdetaljer. Siden 1972 har vi vokst jevnt og trutt, og i dag er vi bransjeledende innen tilbehør og interiørprodukter. Vi har håndtak, beslag, oppbevaring, tilbehør og belysning for alle rom. Til hjemme, butikk, kontor, restaurant og hotell. Disse detaljene som løfter interiøret og gjør helheten komplett.


Vårt kontor og lager ligger i naturskjønne Båstad. Herfra tilbyr vi best mulig service til våre kunder, som finnes i hele Norden og deler av Europa. Målet vårt er å være et skritt foran det siste og samarbeide med miljøvennlige leverandører. Vi tar med oss ​​de hotteste nyhetene fra først og fremst Europa, men også fra andre deler av verden. Våre leverandører består av både tillitsfulle anerkjente selskaper og nye energiske forretter.

I dag tar vi alle stadig mer bevisste valg når vi lager hjemmene våre. Vi skal først og fremst føle oss komfortable og føle at hjemmet har det avslappende miljøet vi så sårt trenger i dagens samfunn. Det skal ikke bare være estetisk tiltalende og personlig, men også inkludere praktiske og funksjonelle løsninger slik at vår eksistens er så behagelig som mulig. I vårt brede utvalg finner du alt du trenger for å skape et hyggelig og praktisk hjem.

Vårt sortiment


Sortimentet vårt består av et eksklusivt utvalg av innredning og interiørdetaljer for både ditt eget hjem og det offentlige miljøet. For å tilfredsstille kundene våre med produkter som passer hver persons ønsker, har vi alt fra det mest trendy til det klassiske landet. Håndtak og knotter som passer til stilen din. Klassisk, tidløs, elegant eller moderne. Vi har et bredt spekter av drømmedetaljer for alle rom.

Følg oss på Instagram og Pinterest for enda mer inspirasjon!

Kontakt »


Bli kjent med oss

Forretningsinformasjon

Beslag Design AB
Org. nr. 556166-4409
info@beslagdesign.se
+46 (0)431-784 80
Postadresse:
Beslag Design AB
Box 1036
SE-269 21 Båstad
Sverige
Besøksadresse:
Beslag Design AB
Inre kustvägen 32
SE-269 43 Båstad
Sverige