Detaljer som gjør det hele | Beslag Design

Logg inn

Glemt passord?

Posts tagged with "Ambassadører"

Her forteller vi deg om trender, besøker vakre hjem og forteller deg alt om nyhetene våre.
Vi er så stolte av å vise frem markedets mest allsidige sortiment og nesten uendelige muligheter for en fornyet stil.
Møt våre ambassadører for 2023

Møt våre ambassadører for 2023

Vi presenterer stolt våre ambassadører for 2023. I løpet av året vil syv nøye utvalgte influencere spre budskapet vårt om at det er detaljene som utgjør helheten. Profilene vil la oss følge med under spennende oppussing, DIY-prosjekter og vise detaljer for hvert rom. «Det føles veldig hyggelig å kunne presentere både nye og «gamle» ambassadører som alle matcher Beslag Designs verdier. Profilene er spot-on og inspirerende i innholdet og vi gleder oss til å inspirere sammen i løpet av året» Sandra Hemberg, Medie- og kommunikasjonssjef Beslag Design.
Les mer
Read more
5 raske spørsmål til 34kvadrat.se

5 raske spørsmål til 34kvadrat.se

Vi introduserte nylig interiørdesignblogger Emelie Ekman som driver 34kvadrat som vår nye ambassadør. Ambassadørskapet betyr at Emelie og Beslag Design skal ha et langsiktig samarbeid i 2020. Vi stilte Emelie 5 kjappe spørsmål for å bli litt bedre kjent med henne.
Les mer
Read more
34 kvadrat ambassadør for Beslag Design

34 kvadrat ambassadør for Beslag Design

Interiørdesignblogger Emelie Ekman, som driver 34kvadrat, er Beslag Designs nye ambassadør og en viktig del av selskapets investering fremover. Ambassadørskapet betyr at Emelie og Beslag Design vil ha et langsiktig samarbeid i 2020. \"Samarbeidet er hundre prosent ekte fra min side og jeg er utrolig glad for at jeg kom i kontakt med Beslag Design\", sier Emelie.
Les mer
Read more
ARTIKKEL 1 AV 3.1 2 3  Neste »  | Vis alle