Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside

Aktuell

 / 2023-08-23

Ny design og forbedret navigasjon på vår nettside

Vi er glade for å kunngjøre at vi har gitt vår nettside en etterlengtet makeover! Med fokus på brukervennlighet og design har vi oppdatert menylinjen for å gjøre det enklere for deg å navigere. Nå kan du enkelt få en oversikt over vårt brede utvalg av beslag og interiørdetaljer.

 
 
For å matche vårt markedskonsept har vi også lagt til tydeligere inspirasjon basert på romtyper som kjøkken, bad, gang og andre viktige områder i ditt hjem eller prosjekt. Vi vet hvor viktig det er å finne de rette detaljene for hvert spesifikke rom, og vi håper at disse oppdateringene vil gjøre ditt valg enklere.

Og hold øynene åpne - vi planlegger å dele enda flere inspirerende kundecaser og bilder snart.

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.