Mer bærekraftig design med OceanIX | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Mer bærekraftig design med OceanIX

Aktuell

 / 2021-09-13

Mer bærekraftig design med OceanIX

Å ta ansvar og jobbe for bærekraftig utvikling er viktig for oss i Beslag Design. Og som for mange andre selskaper er en av de største utfordringene våre overgangen til en sirkulær økonomi, som blant annet innebærer at materialsyklusene sluttes og at det genereres så lite avfall som mulig. Derfor var det en selvfølge for oss å inkludere knotten Plato og håndtaket Square OceanIX fra Furnipart i sortimentet vårt.


En viktig del av overgangen til mer bærekraftig produksjon ligger i gjenvinning av plast. De to nyhetene Square og Plato fra Furnipart er laget av OceanIX-plast, som består av plast fra sjøfart, som tau, trål og annet kassert utstyr fra fiskerinæringen. Dette innebærer mindre avfall og reduserte karbondioksidutslipp sammenlignet med å bruke ny plast.

”We know our handles are not going to solve all problems with plastic litter, but we are taking small steps in a new direction to prove to ourselves and the industry that things can be done differently. By recognising plastic waste as a resource, we can reduce CO2 emissions while replacing virgin plastic.”, forteller Furnipart.

 

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.