Alle årets nyheter fra 2020 | Beslag Design
Logg inn
Glemt passord?
Alle årets nyheter fra 2020

Aktuell

 / 2020-12-17

Alle årets nyheter fra 2020

Vi ønsker å være førstevalget for håndtak, knotter, oppbevaring, tilbehør og belysning til alle rom. Til hjemmet, butikk, kontor, restaurant og hotell. Derfor tror vi det er viktig at vi kontinuerlig lanserer nyheter gjennom hele året. I løpet av 2020 har Beslag Design lansert mer enn 50 nye produkter og serier. For at du ikke skal gå glipp av noen av årets nyheter, har vi satt opp en liste med alle nyhetene fra 2020 her.

Dela inlägget

Les mer

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Match din kjøkkeninnredning med Aveny i ubehandlet eik

Med stor entusiasme presenterer vi det nyeste tilskuddet til vår familie av kjøkkenrelinger – Aveny i ubehandlet eik. Det nye utførelsen åpner opp en verden av muligheter for å tilpasse kjøkkenrelingen nøyaktig etter dine ønsker og skape et enhetlig utseende som smelter sammen med din kjøkkendesign. Veggoppbevaring til kjøkken Aveny i ubehandlet eik er ikke bare en funksjonell oppbevaringsløsning – det er en detalj som løfter interiøret.
 Utforsk vårens inspirerende nyheter

Utforsk vårens inspirerende nyheter

Vårens nyheter har endelig ankommet, og vi er stolte over å presentere et sortiment som er både bredt og inspirerende. Fra elegante og diskrete detaljer og lange praktiske håndtak, til mer robuste med industriell, tøff holdning – vi har noe for enhver smak og behov.