Logg inn

Glemt passord?
Samarbeid: Henriette presenterer Float hylle

Reportasje

 / 2020-12-14

Samarbeid: Henriette presenterer Float hylle

I samarbeid med norske Henriette viser vi hvor enkelt det er å skape stilige designløsninger med hyllesystemet Float. "Jeg er utrolig fornøyd med disse hyllene fra Beslag Design - det er så god kvalitet, så stilrene at de passer overalt, og kan bygges akkurat som du vil", sier Henriette.


Endelig kan vi stolt vise frem vårt nyeste samarbeid med Henriette Wolden (@henriettewo) hvor hun viser hvor enkelt det er å montere hyllesystemet Float og skape ulike designløsninger. Float kan installeres i alle rom - på badet, kjøkkenet, stuen eller i kontoret. Henriette har satt opp hyllene i en spennende kombinasjon i stuen. Totalt brukte Henriette 8 hyller i 3 forskjellige størrelser med hylleplater.


Under installasjonen av Float.

"Som navnet på hyllene tilsier: "Float" så er det så fint når hyllene henger over gulvet og flyter. Elsker hvordan de skaper liv, men også ro og dybde i rommet." skriver Henriette på bloggen sin. Og vi kan bare være enige; Float hyllesystem gir virkelig en åpen og lett følelse. Vi elsker hvordan Henriette har kombinert og satt sammen hyllene.

Systemet er tilgjengelig som ferdige pakkeløsninger i breddene 45, 60 og 90cm og kan suppleres med hylleplater i sort gjennomfarget MDF, som leveres i 2-pakning. For de som ønsker å tilpasse systemet helt til sine egne mål, kan profilene kjøpes i 300cm lengde sammen med skjøtestykker og tilbehør som trengs for å skape akkurat den løsningen man ønsker.

Ta en titt på Henriette sitt innlegg  for å lese mer om hva hun synes om Float-hyllesystem og for å se flere bilder.Psst! I tillegg til Float-hyllesystemet, viser Henriette også Helix 200 dørhåndtakene i matt svart.

Design ditt eget unike Float Hyllesystem/bilder/artiklar/liten/hyllsystem-float_S.jpg?m=1593687497
Hylle System Float - 600mm - Matte black/bilder/artiklar/liten/947081_S.jpg?m=1593682381
Hylle System Float - 900mm - Matte black/bilder/artiklar/liten/947082_S.jpg?m=1593679901
Hylle System Float - 450mm - Matte black/bilder/artiklar/liten/947080_S.jpg?m=1593682404
Hylle Float - 450mm - Svart/bilder/artiklar/liten/947090-42_S.jpg?m=1593683538
Hylle Float - 900mm - Svart/bilder/artiklar/liten/947094-42_S.jpg?m=1593683268
Hylle Float - 600mm - Svart/bilder/artiklar/liten/947092-42_S.jpg?m=1593683590

Dela inlägget

Les mer

Det sitter i detaljene – eller i 50 nye artikkelnummer

Det sitter i detaljene – eller i 50 nye artikkelnummer

Innimellom klør i det i fingrene på oss etter å rive ut alt fra gulv til tak og totalrenovere for å skape en helhet og stil som man har drømt om mange ganger.Noen ganger kan det være lommeboka som setter stopp, andre ganger tiden som ikke strekker til. I ærlighetens navn er det heller ikke spesielt bærekraftig – om det ikke er absolutt nødvendig. Løsningen for å sette et unikt preg på sitt hjem er enklere enn man tror.
Årets belysningskatalog er her

Årets belysningskatalog er her

Nå er vår nye belysningskatalog her, fylt med mange spennende nyheter. Blant nyhetene finner vi en ny LED-spot med flere smarte funksjoner, to nye LED-armaturer, ny dimmer med fjernkontroll og en liten skuffebelysning som er enkel å montere.